Događanja u VI. b skupini

Djeca VI. b skupine povodom obilježavanja Dječjeg tjedna u pratnji svojih odgojiteljica posjetila su Međimursku županiju te su ih tom prilikom u Velikoj vijećnici dočekali župan Međimurske županije Matija Posavec i zamjenica Sandra Herman te Blaženka Novak, viša stručna suradnica za prosvjetu i kulturu.

Povodom Dana baka i djedova VI.b skupina “Srčeka” obilježila je taj dan u skupini. Odazvalo se osam baka i dva djeda. Vesela atmosfera uz igru i druženje pridonijela je boljoj međugeneracijskoj povezanosti….Djeca su rado pokazala svoje vještine u vrtiću, a pritom ponosni bake i djedovi uživali u smijehu i dječjoj radosti. Zaključak je da na obostrano zadovoljstvo moramo ponoviti takve i slične događaje otvorivši vrata vrtića za druženja i učenja od starijih i mudrijih.

VI. b skupina “Srčeka” bila je u posjet banci. Matijina majka (gđa. Krištofić) organizirala nam je obilazak u PBZ poslovnici. Djeca su vidjela rad na šalterima, aparat za brojanje kovanica, bankomate, djelatnike te bili darivani prigodnim poklonima koje su nosili kući. Lav Štedislav, naša nova kasica postao je novi ljubimac “Srčeka”. Sretna i zadovoljna “Srčeka” odnijela su mali dar i uveselili pjesmom djelatnike banke.

Također smo sudjelovali i na radionici “Kam se koje smeče meče”.