Događanja u VI.a skupini “Loptice”

Djeca iz VI.a skupine “Loptice” matičnog objekta “Cipelica” sa svojim odgojiteljicama Radojkom Magić i Grozdanom Goričanec i pedagoginjom Mirelom Posavec posjetila su Javnu ustanova za zaštitu prirode „Međimurska priroda“ u Križovcu. Sudjelovali su na radionicama gdje su naučili koje životinje žive u našim šumama, barama i rijekama, s čime se hrane, kao i kako se izrađuju hranilice za ptice. Na poklon smo dobili kućicu za ptičice.

 

 

 

 

Djeca te skupine također su s odgojiteljicom G. Goričanec, pripravnicom M. Šolc i pedagoginjom M. Posavec  posjetila Knjižnicu “Nikola Zrinski” u Čakovcu gdje su sudjelovali na radionici “Voda”. Što znamo o vodi, čemu služi voda, zašto treba štedjeti vodu i kako se štedi, samo su neka od pitanja na koja su djeca znala odgovore. Naša skupina “Loptice” svakodnevno vodi brigu o štednji vode.

 

 

Pjesma i veselje odzvanjalo je našim vrtićem 8. prosinca kad smo za naše drage roditelje, bake, djedove i tete pripremili kratki program i družili se zajedno. Za zvukove koji su unijeli u naša srca puno radosti i topline pobrinuo se naš roditelj i glazbenik Goran Šafarić.

“Gle na jelki natpis sja Sretna Nova godina ” stihovi su pjesme, a mi svima Vama želimo Sretnu Novu godinu!

     “Loptice” i odgojiteljice Radojka i Grozdana