Obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Dana 30. studenog 2017. godini (četvrtak) u posjet su nam došli učenici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec i njihova pratnja kako bismo zajednički obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Prigodni program povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca svake godine pripremila su djeca VI.b, VI.a i mješovite skupine “Ogledalce” zajedno sa njihovim odgojiteljicama. Program je vodila odgojiteljica Zvjezdana Pongrac.

Program su također za vrtićku djecu pripremili i učenici Centra za odgoj i obrazovanje.

Nakon prigodnog programa održana je likovna radionica VI.b skupine i učenika Centra za odgoj i obrazovanje gdje su zajednički oslikavali ukrase za bor od slanog tijesta i ukrašavali lampione. 

 

Dana 1. prosinca 2017. godine (petak) članovi Rotary kluba Čakovec povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i obilježavanja sv. Nikole posjetili su matični objekt te darivali djecu jabukama, mandarinama i bananama, voćnim sokovima i slatkišima. Za djecu s teškoćama u razvoju pripremili su prigodne poklone za sv. Nikolu. Djeca i odgojiteljice pripremile su dječje pjesmice “Žurim ja u vrtić”, “Što se u vrtiću radi”, “Mlin na vodi “,  “Sveti Niko svijetom šeta”, “Kad si sretan”, igrokaz “Zalutalo povrće” te stihove “Krampus”.