Područni odjel Zvjezdice

zvjezdice

 

PODRUČNI ODJEL “ZVJEZDICE”

Prvomajska 21, Šandorovec

Tel. 040/ 389 160

RADNO VRIJEME VRTIĆA

6,0016,00 h

VRSTE PROGRAMA:

Redovni program u trajanju od 10 sati dnevno

VODITELJ VRTIĆA: LJILJANA GOLUBAR

ZAMJENIK VODITELJA: JANJA BOŽIĆ

ORGANIZACIJA RADA – ODGOJITELJI

RB Dobna skupina i vrsta programa Ime i prezime Radno vrijeme
1.

MJEŠOVITO MLAĐA

Djeca 3-5. god. života

Snježana Bešek
Janja Božić
6,00-12,00
9,30-15,30
2.

MJEŠOVITO STARIJA

Djeca 5.- 7. god. života

Ljiljana Golubar
Danica Forštnarić
7,00-13,00
10,00-16,00

Područni odjel „Zvjezdice“ nalazi se u središtu Dravskog bazena. Polaznici vrtića su djeca iz Šandorovca, Kuršanca, Totovca i Novog Sela na Dravi. Dograđene su nove prostorije koje omogućuju djeci više prostora za igru, učenje i tjelesne aktivnosti tijekom cijele godine. Vrtić je opremljen suvremenim namještajem i svim potrebnim igračkama i didaktičkim materijalima. Prostorno vrtić može obuhvatiti četrdesetak polaznika u dobi od 3-7 godina. Djeca su smještena u dvije mješovite skupine, u mješovito mlađu skupinu u kojoj se nalaze djeca od 3.-5. godine te mješovito stariju skupinu u kojoj se nalaze djeca od 5.-7. godine života.

Specifičnost vrtića je dugogodišnja suradnja sa širom društvenom zajednicom i Osnovnom školom Kuršanec. Ove pedagoške godine planiramo suradnju sa KUD-om Šandorovec (malim folklorašima) i OŠ Kuršanec (organiziranje malog zbora)   na projektu “Vesele note – međimurske tradicionalne pjesme i popevke”.

Živopisna sredina potiče kod djece razvoj pozitivnog odnos prema ekologiji i upoznavanju prirode iz neposredne blizine.  Stoga pozivamo sve mališane da nam dođu, da se uključe u naše raznovrsne igre i aktivnosti.

Pozdravljaju Vas Zvjezdice,
velike (odgojiteljice) i male (djeca)