Područni odjel Zvjezdice

zvjezdice

 

PODRUČNI ODJEL “ZVJEZDICE”

Prvomajska 21, Šandorovec

Tel. 040/ 389 160

RADNO VRIJEME VRTIĆA

6,0016,00 h

VRSTE PROGRAMA:

Redovni program u trajanju od 10 sati dnevno

VODITELJ VRTIĆA: JANJA BOŽIĆ

ZAMJENIK VODITELJA: SNJEŽANA BAŠEK

ORGANIZACIJA RADA – ODGOJITELJI

RB Dobna skupina i vrsta programa Ime i prezime Radno vrijeme
1.

MJEŠOVITO MLAĐA

Djeca 3-5. god. života

Snježana Bašek
Janja Božić
6,00-12,00
9,30-15,30
2.

MJEŠOVITO STARIJA

Djeca 5.- 7. god. života

Ljiljana Golubar
Danica Forštnarić
7,00-13,00
10,00-16,00

Područni odjel „Zvjezdice“ nalazi se u središtu Dravskog bazena. Polaznici vrtića su djeca iz Šandorovca, Kuršanca, Totovca i Novog Sela na Dravi. Prošle pedagoške godine završeno je proširenje vrtića. Dograđene su nove prostorije koje omogućuju djeci više prostora za igru, učenje i tjelesne aktivnosti tijekom cijele godine. Vrtić je opremljen suvremenim namještajem i svim potrebnim igračkama i didaktičkim materijalima. Prostorno vrtić može obuhvatiti četrdesetak polaznika u dobi od 3-7 godina. Djeca su smještena u dvije mješovite skupine, u mješovito mlađu skupinu u kojoj se nalaze djeca od 3.-5. godine te mješovito stariju skupinu u kojoj se nalaze djeca od 5.-7. godine života.

Specifičnost našega vrtića je dugogodišnja suradnja sa širom društvenom zajednicom. Naša djeca zajednički su sa OŠ Kuršanec prošle pedagoške godine sudjelovala u mjuziklu „Kap po kap, prijateljstva slap, dok se suradnja nastavlja i ove godine projektom “Ususret Božiću”. Osim sa OŠ Kuršanec, surađujemo sa mjesnim odborima Šandorovec i Totovec u realizaciji društvenih događanja kroz godinu (Nikolinje, Fašnik).
U vrtiću planiramo u ovoj pedagoškoj godini provoditi projekt: „Čica miča, počinje priča kojim ćemo poticati razvoj dječjeg mišljenja, bogaćenja rječnika te uvest djecu u svijet priča i bajki.

Jesen kuca na vrata, zove nas da prošećemo prirodom. U voćnjaku ćemo proslaviti Jesensku svečanost uz kratki program i sportske igre s roditeljima (Kak su se igrali naši stari). Obilježili smo Hrvatski olimpijski dan, a kao i svake godine sudjelovat ćemo na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića te planiramo izlet u Eko park Krašograd. Već idući mjesec bus nas vozi na predstavu Assiteja i na razgledavanje stalnog postava Muzeja Medimurja…

Stoga pozivamo sve mališane da nam dođu, da se uključe u naše raznovrsne igre i aktivnosti.

Pozdravljaju Vas Zvjezdice,
velike (odgojiteljice) i male (djeca)

                            20160916_101632  20160919_075441