Dječji Vrtić Cipelica, Vukovarska 15, Čakovec info@dv-cipelica.hr +385(0)40 500 797

Posjet djece skupine “Delfinići” Kotoribi

Dana 16.5.2023. dvadesetak djece mješovite skupine “Delfinići” Dječjeg vrtića Cipelica, PO “Vjeverica”, uz svoje odgojiteljice Dijanu Majerski i Petru Vadlja posjetilo je Kotoribu u sklopu projekta vrtića “Upoznajmo naš zavičaj” kroz koji razgledavaju  svoje Međimurje.

Krenuli smo autobusom od vrtića do glavnog željezničkog kolodvora i nastavili put vlakom do Kotoribe. Kod dolaska u Kotoribu dočekali su nas baka i djed jedne djevojčice iz skupine, Karmela i Zlatko Ptiček. Imali smo tako prilike čuti nekoliko informacija o vlakovima i željezničkoj stanici u Kotoribi koje nam  je ispričao gospodin  Ptiček. 

U novoj općinskoj vijećnici ugostio nas je načelnik općine Kotoriba Dario Friščić, a nakon toga posjetili smo košaraštvo Pogorelec gdje smo saznali mnoge zanimljivosti vezane uz bogatu košaračku povijest Kotoribe. 

Šetnjom smo nastavili do Dječjeg vrtića Kotoriba gdje su nas radosno dočekali domaćini iz skupine “Zečići” sa Dianom Šarek, zamjenicom ravnateljice i odgojiteljicama Lanom Šubaša i Biserkom Horvat. Djeca su bila oduševljena  igrom, druženjem i sklopljenim prijateljstvima. Nadamo se daljnjoj suradnji i njihovom dolasku u naš vrtić “Vjevericu” u Čakovcu. Na kraju posjete “Delfinići” su obogaćeni za još jedno životno iskustvo. 

Promjena veličine fonta