Dječji Vrtić Cipelica, Vukovarska 15, Čakovec info@dv-cipelica.hr +385(0)40 500 797

OBAVIJESTI

UPISI U DJEČJI VRTIĆ CIPELICA- PEDAGOŠKA GODINA 2022. / 2023. 
Dječji vrtić Cipelica,

Vukovarska 15,

40 000 Čakovec

 Čakovec, 29.12.2021.

OBAVIJEST RODITELJIMA

(UPLATNICE)

Poštovani roditelji,

ukoliko imate nedoumica ili problema sa uplatnicama molimo Vas da se javite na  e–mail adresu:  tpetek@dv-cipelica.hr ili na broj telefona 040/ 323-423.

Hvala Vam na razumijevanju!

Ravnateljica

Gordana Šoltić Siladi, v.r.RODITELJSKI SASTANAK ZA RODITELJE NOVOUPISANE DJECE JASLIČKE DOBI

Poštovani roditelji/skrbnici,

Roditeljski sastanak za novoupisanu djecu jasličke dobi u PO „Vjeverica“ održat će se 25. kolovoza 2021. godine u 17.00 sati u prostoru PO „Vjeverica“ (ZAVNOH-a 24, Čakovec).

Roditeljski sastanak za novoupisanu djecu jasličke dobi u PO „Bambi“ održat će se 25. kolovoza 2021. godine u 18.00 sati u prostoru PO „Bambi“ (Bana Josipa Jelačića 25, Čakovec).

Roditeljski sastanak za novoupisanu djecu jasličke dobi u MO „Cipelica“ održat će se 26. kolovoza 2021. godine u 18.00 sati u prostoru MO „Cipelica“ (Vukovarska 15).

Sastanke će održati zdravstvena voditeljica gđa Branka Ivaci.

Veselimo se Vašem dolasku!

OBAVIJEST O RADU DJEČJEG VRTIĆA CIPELICA (30. i 31. kolovoza 2021.)

Poštovani roditelji/skrbnici,

Dječji vrtić Cipelica dane 30. i 31. kolovoza 2021. neće pružati uslugu odgojno-obrazovnog rada. Matični objekt i područni odjeli Vrtića biti će te dane zatvoreni zbog dezinfekcije, dezinsekcije te uređenja prostora Vrtića.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

UPISI

PEDAGOŠKA GODINA 2021./2022.

POPIS PRIMLJENJE DJECE

UPISI_LISTA_CIPELICA  Preuzmi

UPISI_LISTA_VJEVERICA Preuzmi

UPISI_LISTA_BAMBI   Preuzmi

UPISI_LISTA_MRAV   Preuzmi

UPISI_LISTA_ZVJEZDICE  Preuzmi


OBAVIJEST o upisu djece u DV Cipelica i program predškole za pedagošku godinu

Prijava na uslugu preko kojega roditelji/skrbnici mogu digitalnim putem podnositi zahtjeve za upis u dječji vrtić Cipelicu omogućena je putem sustava NIAS (e-Građani) pod nazivom e-Upisi u odgojno-obrazovne ustanove u sustav ili direktno preko linka: https://e-upisi.hr/

Dječji vrtić Cipelica vrši upise djece u program ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja (jaslice i vrtić) u vremenu od 25. 05. do 03. 06. 2021. godine.

Zahtjevi za upis od strane roditelja zaprimali bi se preko sustava e-Građani sa vjerodajnicom sigurnosne razine 2 (web aplikacija Upisi u dječji vrtić) od 25.05. do 03.06.2021.

U slučaju poteškoća sa predajom zahtjeva preko platforme e-Građani ili ako roditelji/ skrbnici nemaju pristup internetu, roditelji/ skrbnici mogu doći osobno u Tajništvo Dječjeg vrtića Cipelica, Vukovarska 15, Čakovec svakim radnim danom od 25.05. do 03.06.2021. uz prethodni kontakt na e-email: upisi@dv-cipelica.hr radi dobivanja  željenog termina osobnog dolaska, a sve radi poštivanja epidemioloških mjera i sprečavanja okupljanja većeg broja ljudi.

VAŽNO! Za elektroničku predaju zahtjeva neophodan je osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani, stoga obavještavamo sve roditelje/skrbnike koji još nisu prijavljeni na portal e-Građani da to učine u što kraćem roku. Dovoljno je da jedan roditelj ima osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani.

Sustav korisnicima omogućava prijavu i upis djece u ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na način da je povezan s državnim servisima kako bi pojednostavili cijeli proces od prijave do potpisa ugovora s dječjim vrtićem.

Prije podnošenja zahtjeva za upis djeteta u dječji vrtić molimo roditelje/ skrbnike da obavezno pročitaju :

Dragi roditelji hvala Vam na razumijevanju te pratite naše stranice i dalje gdje ćemo objavljivati sve novosti.

Upisi za predškolu neće se provoditi preko web aplikacije Upisi u dječji vrtić, već će se zahtjev sa popratnom dokumentacijom moći
poslati putem elektroničke pošte – info@dv-cipelica.hr od 01.09. do 17.09.2021.

ZAHTJEV ZA UPIS DJETETA U PROGRAM PREDSKOLE 2021./2022.   Preuzmi

 


OBAVIJEST ZA RODITELJE DJECE POLAZNIKA DJEČJEG VRTIĆA CIPELICA

(važne upute vezane uz početak nove pedagoške godine u uvjetima epidemije koronavirusne infekcije)

Pedagoška godina 2020./2021. započinje 1. rujna 2020. godine (utorak) kada svi objekti Dječjeg vrtića Cipelica započinju s radom. U svim objektima važno je provoditi i poštovati opće mjere sprječavanja širenja zaraze. Dana 24. kolovoza 2020. HZJZ objavio je Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021.

Mole se roditelji/skrbnici djece da se upoznaju s dolje navedenim uputama te da ih se pridržavaju:

 1. U pratnji djeteta uvijek je samo jedna odrasla osoba. Roditelj ili druga osoba u pratnji djeteta obavezno u ustanovi nosi masku te bez maske ne može ući u ustanovu već dijete preuzima djelatnik ispred ulaza u ustanovu. Maske je neophodno nositi pravilno na način da cijelo vrijeme prekrivaju nos i usta.
 2. Roditelj ili druga osoba u pratnji djeteta ulazi u vrtić na način da održava razmak od najmanje 1,5 m a po mogućnosti 2 m u odnosu na sve druge osobe, dezinficira ruke na ulazu te izbjegava zadržavanje i grupiranje u ustanovi te se upisuje u evidenciju ulaska/izlaska. Roditelj ili druga osoba u pratnji dovodi dijete do garderobe pred prostorijom u kojoj dijete boravi. Ustanova je dužna voditi evidenciju ulazaka/izlazaka roditelja/skrbnika djece. Neophodno je osigurati protok što manjeg broja osoba kako na ulazu u ustanovu tako i u unutarnjim prostorima ustanove.
 3. Dijete ulazi u jaslice/vrtić tako da odlazi do garderobe, obuva papuče, skida jaknu te pere ruke sapunom i vodom prije ulaska u sobu. Dezinficijense ne koriste djeca rane i predškolske dobi, prednost se daje pranju ruku tekućom vodom i sapunom.
 4. Roditelji su dužni izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u ustanovu te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete u ustanovu, već se javljaju ravnatelju ustanove i izabranom pedijatru/liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju djeteta.
 5. Roditelj svakodnevno mjeri tjelesnu temperaturu djetetu. Vrijednost izmjerene temperature djeteta roditelj zapisuje u bilježnicu. Bilježnicu roditelj donosi sa sobom u  ustanovu, a odgojitelj svakodnevno provjerava.

Prilagodba novoupisane jasličke i vrtićke djece

Preporuka je da prvih tjedan dana novoupisana djeca borave u jaslicama/vrtiću maksimalno 3 sata (iznimka su djeca roditelja koji rade i nemaju drugu mogućnost zbrinjavanja djeteta).

Zbog epidemioloških mjera roditelji novoupisane jasličke i vrtićke djece neće boraviti s djetetom u odgojnoj skupini već dijete predaju odgojitelju na ulazu u skupinu nakon evidentirane tjelesne temperature djeteta.

Mole se roditelji da ukoliko dijete ima potrebu za korištenjem prijelaznih objekata (flašice i dude) da jednu dudu i flašicu ostave do kraja tjedna u odgojnoj skupini.

I dalje se u vrtić ne smiju unositi igračke i druge stvari od kuće (iznimka su prijelazni objekti novoupisane djece koji se odnose doma krajem tjedna.)

RAVNATELJICA:

Gordana Šoltić Siladi

O B A V I J E S T

O ISPISU DJETETA ZBOG POLASKA U OSNOVNU ŠKOLU

Poštovani roditelji/skrbnici djece,

         Zahtjev za ispis djeteta zbog polaska u školu podnose svi roditelji/skrbnici čija djeca se upisuju u prvi razred osnovne škole – školska godina 2020./2021.

Obrazac Zahtjeva za ispis djeteta zbog polaska u školu moguće je preuzeti u odgojno-obrazovnoj skupini koju dijete polazi ili na mrežnim stranicama vrtića: http://dv-cipelica.hr/wp-content/uploads/2020/05/ZAHTJEV-ZA-ISPIS-%E2%80%93-%C5%A0KOLARCI.pdf

Rok za podnošenje zahtjeva za ispis je najmanje tri (3) dana prije dana ispisa.

Zahtjev za ispis djeteta zbog polaska u školu dostavlja se odgojitelju odgojno-obrazovne skupine koju dijete polazi, putem e-pošte: atot@dv-cipelica.hr ili poštom na adresu: Dječji vrtić Cipelica, Vukovarska 15, ČakovecSTOŽER CZ – SUGLASNOST ZA RAD

OBAVIJEST O PLAĆANJU USLUGA VRTIĆA ZA

MJESEC TRAVANJ I SVIBANJ 2020.GODINE

Poštovani roditelji/skrbnici djece,

vezano uz plaćanje usluga Dječjeg vrtića Cipelica za mjesec travanj i svibanj, ovim putem obavještavamo Vas da će uplatnice dobiti samo roditelji djece koja su polazila jaslice/vrtić u mjesecu travnju, odnosno svibnju.

Na računima za travanj i svibanj obračunat će se isključivo dani u kojima su djeca boravila u ustanovi.

Ravnateljica:

Gordana Šoltić Siladi

OBAVIJEST ZA RODITELJE-25.SVIBNJA 2020.GODINE

DJEČJI VRTIĆ CIPELICA

Vukovarska 15

40 000 Čakovec

KLASA: 601-01/20-01/64

URBROJ: 2109-100-01-20-01

Čakovec, 20.05.2020.

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Poštovani roditelji/skrbnici djece,

dana 20. svibnja 2020. godine objavljene su Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavu od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje će se primjenjivati od  25. svibnja 2020. godine.

Ovim putem obavještavamo Vas da će Dječji vrtić Cipelica od 25. svibnja 2020. godine (ponedjeljak) započeti s redovnim radom u matičnom objektu i svim područnim odjelima. Važno nam je da roditelji/skrbnici budu upoznati s ovim uputama.

Ovim putem obavještavamo Vas o sljedećem:

 • da ne dolazite u pratnji djeteta ako imate simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako Vam je izrečena mjera samoizolacije ili ako imate saznanja da ste zaraženi s COVID-19,
 • da ne dovodite dijete u ustanovu ako dijete ima simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako ima izrečenu mjeru samoizolacije ili ako je dijete zaraženo s COVID-19.

Prilikom dovođenja djece u vrtić preporučuje se koliko je moguće da roditelji ili druge osobe u pratnji djeteta izbjegavaju ulaziti u ustanovu. U pratnji jednog djeteta vrtićke dobi uvijek je samo jedna odrasla osoba. Izjave roditelja radi uključivanja djeteta u ustanovu nije potrebno ispuniti.

Roditelji/skrbnici dužni su izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u ustanovu, te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete u ustanovu već se javljaju telefonom ravnatelju ustanove i izabranom pedijatru/liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju djeteta. Djeca sa znakovima drugih zaraznih bolesti također ne dolaze u ustanovu. Ispred ulaza u ustanovu, kod ulaska i izlaska iz ustanove, te u ustanovi, svim se osobama savjetuje da drže međusobni razmak (1,5 m).

Roditelj donosi i odnosi u dječji vrtić obilježeni ruksak s opremom isključivo petkom (posljednji radni dan u tjednu) kada dolazi po dijete. Odgajatelj preuzima i vraća ruksak roditelju ispred ulaznih vrata. Odgajatelj odlaže ruksak u vrtiću, te ruksak stoji nekorišten preko vikenda i počinje se koristiti tek nakon pauze od 48 do 72 sati.

Roditelji djece koja nisu polazila jaslice/vrtić od 11. svibnja mole se da donesu ruksake u petak 22. svibnja u vrijeme prijema (6:30 –9:00 h) ili otpusta djece (14:00 – 16:00 h).

Molimo Vas da pratite obavijesti na našim mrežnim stranicama.

                                                                                                                                                                    Ravnateljica:Gordana Šoltić Siladi

 

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova

 

OBAVIJEST ZA RODITELJE O OTVARANJU VRTIĆA 11. SVIBNJA 2020. GODINE

OBAVIJEST ZA RODITELJE 11.SVIBNJA 2020.


IZJAVA RODITELJA

Mole se roditelji djece koja će od 11. svibnja 2020. godine krenuti u jaslice/vrtić da ispune ovu izjavu. Izjavu su roditelji dužni ispunjenu i potpisanu, predati odgojitelju prilikom preuzimanja djeteta.

IZJAVA RODITELJA

 

 

ANKETNA LISTA O NASTAVKU KORIŠTENJA USLUGA

Za polaznike (dosadašnje korisnike usluga) nema potrebe za predajom dokumentacije, kao ni za ispunjavanjem zahtjeva za upis, već je potrebno pedagoginji na mail: mirela.posavec@gmail.com poslati anketu o nastavku korištenja usluge. 

Anketnu listu preuzmite ovdje:

Anketna lista o nastavku korištenja usluga

 

OBAVIJEST O PROVEDBI UPISA U

DJEČJI VRTIĆ CIPELICA ZA PEDAGOŠKU GODINU 2020./2021.

Radi sprječavanja širenja koronavirusa i umanjivanja posljedica njegova širenja, provedba upisa djece u Dječji vrtić Cipelica biti će prilagođena.

U pedagošku godinu 2020./2021. upisuju se:

 • za jaslice djeca rođena 2018. i 2019.
 • za vrtić djeca rođena 2014., 2015., 2016. i 2017.
 • za program predškole djeca rođena od 01.04.2014. do 31.03.2015.

VRIJEME PROVEDBE upisa za jaslice i vrtić: OD 4.05.2020. DO 8.05.2020.

VRIJEME PROVEDBE upisa za program predškole: OD 4.05.2020. DO 18.09.2020.

ZAHTJEV ZA UPIS DJETETA preuzima se na web adresi: http://dv-cipelica.hr/wp-content/uploads/2020/04/ZAHTJEV-ZA-UPIS-2020.docx.pdf

PRIJAVU ZA UPIS U PROGRAM PREDŠKOLE preuzima se na web adresi: http://dv-cipelica.hr/wp-content/uploads/2020/04/PRIJAVA-ZA-UPIS-DJETETA-%E2%80%93-2020.pdf

Ostale obrasce i brošure za upise moguće je preuzeti na web adresi: http://dv-cipelica.hr/upisi/

Zahtjev za upis djeteta ili prijava za upis u program predškole predaje se:

 1. putem e-pošte: info@dv-cipelica.hr; atot@dv-cipelica.hr; dpetran@dv-cipelica.hr (ISKLJUČIVO SLATI NA JEDAN OD PONUĐENIH E-MAILOVA)
 2. poštom na adresu: Dječji vrtić Cipelica, Vukovarska 15, Čakovec

            Služba za upravno-pravne poslove izdaje roditelju/skrbniku numeracijsku šifru za dijete temeljem koje će se služiti radi provjere upisa.

            Dana 15.05.2020. na ulaznim vratima matičnog objekta i područnih odjela i na web stranici http://dv-cipelica.hr/ objavljuje se LISTA REDA PRVENSTVA koja prikazuje numeracijske šifre novoprimljene djece s brojem ostvarenih bodova te slobodne smještajne kapacitete.

PRIGOVORI na Listu reda prvenstva podnose se do 23.05.2020. i to:

 1. putem e-pošte: info@dv-cipelica.hr; atot@dv-cipelica.hr; dpetran@dv-cipelica.hr
 2. poštom na adresu: Dječji vrtić Cipelica, Vukovarska 15, Čakovec

            Za popunjavanje slobodnih mjesta nakon objave liste reda prvenstva zahtjev za upis djeteta se podnosi u razdoblju od 18.05.2020. do 22.05.2020.

KONAČNA LISTA novoupisane djece s terminima za inicijalni razgovor objavljuje se dana 3.06.2020.

Liječničke potvrde za novoupisanu djecu donose se na inicijalni razgovor.

   OBAVIJEST

Mole se roditelji/skrbnici djece da do 23. travnja 2020. godine ispune anketnu listu o nastavku korištenja usluga.

Ispunjenu anketnu listu šaljite na e-mail adresu:mirela.posavec@gmail.com

Anketna lista o nastavku korištenja usluga

 

                                                                                                                                    Ravnateljica:

                                                                                                                            Gordana Šoltić Siladi

 
DJEČJI VRTIĆ CIPELICA
Vukovarska 15, Čakovec
1. travanj 2020.
O B A V I J E S T
 
Molimo roditelje-korisnike usluga DV CIPELICA da u najkraćem mogućem roku dostave svoje e-mail adrese u računovodstvo Vrtića u svrhu slanja e-uplatnica za mjesec ožujak. Zaduženje će se izvršiti do 15. ožujka kako je usluga i pružena.
Svojim e-mailom  molimo da se javite na e-mail računovodstva:tpetek@dv-cipelica.hr
U e-mail navedite svoje ime, prezime te ime i prezime djeteta (djece).
                                                                                                                                                                                     RAVNATELJICA:
                                                                                                                                                                                 Gordana Šoltić Siladi 

O B A V I J E S T

Savez udruga „Prvi korak“ iz Čakovca zapošljava asistenta za rad s djetetom s teškoćama u razvoju.

Mjesto rada je Dječji vrtić „Cipelica“, područni objekt „Vjeverica“ (ZAVNOH-a 24 a, Čakovec), a radno vrijeme je radnim danom od 7.30 do 11.30 (4-sata dnevno).

Zainteresirane kandidate molimo da se jave gđi. Žaneti Božić na broj 098/164-168 ili molbu pošalju elektroničkom poštom na adresu prvikorak.čakovec@gmail.com.

 
 
 
 
 
 

Plan upisa u I. razred osnovne škole za školsku godinu 2020-2021.


projekt

Provedba projekta Vrtić po Vašoj mjeri!

Dana 04.09.2018. potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „VRTIĆ PO VAŠOJ MJERI!“ čiji je korisnik Grad Čakovec, a partneri na projektu su Dječji Vrtić Cipelica i Dječji Vrtić Cvrčak.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.032.532,49 kuna te se u cijelosti financira iz Europskog socijalnog fonda, Operativni Program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Trajanje projekta je 30 mjeseci te se tijekom tog vremena u DV Cipelica uvodi usluga produljenog boravka djece za dvije jasličke skupine i dvije mješovite skupine djece, a u DV Cvrčak uvodi se usluga produljenog boravka za dvije mješovite grupe i usluga smjenskog rada za jednu novu mješovitu grupu djece. Ukupno se očekuje da će 116 djece biti uključeno u aktivnosti produljenog boravka i smjenskog rada vrtića.

Na razini projekta zaposlit će se ukupno 11 novih osoba te će se obogatiti dosadašnji program rada vrtića usavršavanjem znanja odgojitelja i stručnih suradnika zaposlenih u DV Cipelica i DV Cvrčak.

projekt 2
Promjena veličine fonta